TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. Biletul este valabil pentru o singură persoană și oferă accesul la un singur eveniment specificat pe bilet, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel (de exemplu, abonament cu intrări multiple sau bilet pentru grupuri).

2. Biletul este valabil doar la data și ora indicate pe acesta.

3. Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț mai mare decât valoarea înscrisă pe acesta.

4. Dacă nu te prezinți la eveniment, biletul se anulează fără posibilitatea de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

5. În mod normal, biletele nu sunt rambursabile, cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are responsabilitatea de a furniza informații despre anulare/reprogramare și modalitățile de recuperare a contravalorii biletului conform politicii de retur stabilită de organizator. Rambursarea se face doar pentru biletele fizice intacte.

6. În cazul anulării sau reprogramării unui eveniment, cererile de rambursare trebuie depuse la Eventbook în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării, conform termenilor și condițiilor menționate la punctul 5. Vor fi rambursate doar tarifele biletelor conform înscrisurilor de pe acestea, iar costurile suplimentare suportate de deținătorul biletului pentru participarea la eveniment (taxe ticketing, taxe procesare comandă, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion/tren etc.) nu vor fi rambursate.

7. Organizatorul evenimentului este responsabil pentru desfășurarea corectă a acestuia conform datelor și locației specificate pe bilet.

8. Deținătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

9. Fotografiile pot fi realizate pe durata evenimentelor la care ai cumpărat bilete și pot include atât spectatorii, cât și participanții. Toate drepturile asupra acestor fotografii aparțin organizatorilor și acestea pot fi utilizate în scopuri de promovare prin comunicare publică. Cumpărarea biletelor și participarea la evenimente implică acceptarea acestor condiții.

TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE / EXCEPȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN CONTEXTUL SITUAȚIEI EPIDEMIOLOGICE DETERMINATE DE RĂSPÂNDIREA CORONAVIRUSULUI SARS-COV-2, VALABILE PENTRU EVENIMENTELE CE URMAU A FI SUSȚINUTE ÎN PERIOADA 8 MARTIE 2020 – 30 SEPTEMBRIE 2020 (CU POSIBIL