2023

18:00 Dincolo de nisipuri

Regia: Radu Gabrea

Cu:  Dan Nuțu, George Constantin și Mircea Albulescu.

Dincolo de nisipuri este un film românesc din 1974 regizat de Radu Gabrea. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Dan Nuțu, George Constantin și Mircea Albulescu. Filmul este o ecranizare a romanului Îngerul a strigat scris în anii 1961-1968 de Fănuș Neagu și publicat pentru prima oară în anul 1968.

Bilete>>

20:00 Avanpremiera

Regia: ?

Cu:  ?.

Bilete>>

Concert Taraf (după film)

Regia: ?

Cu:  ?.

Bilete>>

18:00 Prea mic pentru un război atât de mare 

Regia: Radu Gabrea

Cu: Mihai Filip, Mircea Albulescu, Gheorghe Cozorici

*Premiul Juriului la Festivalul de la Locarno 1971

Dramă, după o nuvelă de Aurel Petri. Orfanul Mihai, copil de trupă crescut de regiment, pleacă pe front să-şi caute prietenul cel mai bun, despre care nu ştie că a fost ucis. Ajuns în linia întâi, în plin iad, băiatul uită de jocurile copilăriei şi trece prin experienţe care-l maturizează înainte de vreme.

 <<Vezi Trailer – Bilete>>

20:00 Avanpremiera

Regia: ?

Cu: ?

Bilete>>

Petrecere Tematică (după film) 

Regia: ?

Cu: ?

Bilete>>

18:00 O poveste de dragoste, Lindenfeld

Regia: Radu Gabrea

Cu: Victor Rebengiuc, Victoria Cociaș

Ulrich (Ully) Winkler, președintele unei mari companii din Frankfurt, vede, în 2005, un reportaj de televiziune despre un sat săsesc părăsit din Banat, Lindenfeld, în care se născuse și trăise până în 1945. Acum, la șase decenii după ce fugise în Germania și făcuse avere, străduindu-se să-și șteargă din memorie legăturile cu România, Ully este puternic marcat de imaginile văzute. Decide, împreună cu Boris, vechiul său servitor și prieten credincios, să plece, în secret, la Lindenfeld. Acolo o regăsește pe Helga, iubita lui din tinerețe.

Inspirat din romanul „Lindenfeld” de Ioan T. Morar.

Bilete>>

20:00 Competiție Filme Studențești

Regia: ?

Cu: ?

Bilete>>