Politica de confidențialitate și GDPR (General Data Protection Regulation)

Această politică de confidențialitate descrie modul în care website-ul ceff.ro colectează, folosește, menține și divulga informațiile colectate de la utilizatori (fiecare, un “Utilizator”) ai site-ului web ceff.ro (“Site-ul”).

Colectarea de informații personale

Putem colecta informații personale de la utilizatori într-o varietate de moduri, inclusiv, dar nu limitat la, atunci când utilizatorii vizitează site-ul nostru, se înregistrează pe site, plasează o comandă, se abonează la newsletter, răspund la un sondaj, completează un formular și în legătură cu alte activități, servicii, funcții sau resurse pe care le facem disponibile pe site-ul nostru. Utilizatorii pot fi rugați, după caz, să furnizeze numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon.

Drepturile dvs.

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveți următoarele drepturi:

Pentru a exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin metodele de contact furnizate pe site-ul nostru.

Schimbări în această politică de confidențialitate

Ceff.ro are discreția de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Când o facem, vom revizui data actualizată la sfârșitul acestei pagini. Încurajăm utilizatorii să verifice în mod frecvent această pagină pentru orice modificări, pentru a fi informați despre modul în care ne ajutăm să protejăm informațiile personale pe care le colectăm.

Contact

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau despre practicile site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin metodele de contact furnizate pe site-ul nostru.

Această politică a fost actualizată ultima oară la 23 mai 2023.