🎬 Anunț Concurs “NoKidding” – Central European Film Festival 🌟

Ești tânăr creativ, pasionat de film ? Alătură-te competiției “NoKidding” și arată-ne viziunea ta asupra temei “Identități în mișcare”! 🌍

✨ Ce trebuie să faci? Realizează un videoclip original cu durata între 5 și 7 minute, care explorează modul în care identitățile personale și colective se transformă într-o lume în continuă schimbare.

🎥 De ce să te înscrii? Materialele selectate vor fi proiectate înaintea fiecărui film din cadrul Central European Film Festival. Este o oportunitate unică de a-ți expune talentul în fața unui public pasionat și a unui juriu format din profesioniști în domeniu.

🏆 Ce poți câștiga? Câștigătorul, votat de juriu și public, va primi un premiu în valoare de 500 lei pentru a-și continua dezvoltarea creativă și a-și îmbogăți portofoliul.

📅 Cum te înscrii? Pentru a participa, completează formularul de înscriere și trimite-ne videoclipul tău respectând termenele stabilite de organizatori. Nu uita să consulți regulamentul pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele!

🌟 Alătură-te competiției “NoKidding” până în 10 iunie 2023 și fii parte dintr-o comunitate de tineri talentați și creativi, care împărtășesc aceeași pasiune pentru film și storytelling! 🎬

Formular de înscriere

Regulamentul competiției creative “NoKidding” în cadrul Central European Film Festival

1. Despre competiție
Competiția “NoKidding” este organizată în cadrul Central European Film Festival și își propune să stimuleze creativitatea participanților, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima viziunea asupra temei festivalului, “Identități în mișcare”.

2. Participarea
Competiția este deschisă tuturor voluntarilor care doresc să participe. Pentru a fi eligibili, participanții trebuie să se înscrie în competiție completând formularul de înscriere și respectând termenele stabilite de organizatori.

3. Tematica
Participanții trebuie să realizeze un videoclip original pe tema “Identități în mișcare”, ilustrând modul în care identitățile personale și colective evoluează și se schimbă într-o lume în continuă transformare.

4. Durata videoclipului
Videoclipul trebuie să aibă o durată de 5-7 minute, incluzând genericul de început și cel de final.

5. Materialele selectate
Materialele selectate vor fi programate pentru proiecție înaintea fiecărui film prezentat în cadrul festivalului. Decizia de selecție aparține exclusiv juriului format din profesioniști în domeniu și reprezentanți ai organizatorilor.

6. Votarea câștigătorului
Câștigătorul competiției “NoKidding” va fi determinat în urma votului acordat de juriu și de public. Juriul va lua în considerare calitatea artistică, tehnică, relevanța tematică și originalitatea lucrărilor.

7. Premiul
Câștigătorul votat de juriu și de public va primi un premiu în valoare de 500 lei. Acest premiu este acordat în scopul de a susține și motiva dezvoltarea talentelor creative ale câștigătorului.

8. Drepturile de autor
Prin participarea la competiție, participanții declară că dețin toate drepturile de autor asupra materialelor video prezentate și își asumă responsabilitatea pentru eventuale litigii legate de drepturile de autor. De asemenea, prin înscrierea în competiție, participanții acordă organizatorilor dreptul de a utiliza materialele video în scopuri promoționale legate de festival, fără a solicita compensații suplimentare.

9. Termene și condiții
Organizatorii pot stabili termene și condiții suplimentare referitoare la procesul de înscriere, depunerea materialelor video și etapele competiției. Participanții sunt obligați să respecte toate termenele și condițiile stabilite de organizatori.

10. Încheiere
Prin participarea la competiția “NoKidding”, voluntarii își exprimă acordul cu regulamentul prezentat și se angajează să respecte toate cerințele și condițiile stabilite. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul dacă situația o impune, informând în prealabil participanții despre eventualele modificări. Succes tuturor participanților și sărbătorim împreună creativitatea și pasiunea pentru film în cadrul Central European Film Festival!