COMUNICAT DE PRESĂ: Central European Film Festival – 16-18 iunie 2023 la Sheraton Bucharest Hotel

Central European Film Festival (CEFF) revine anul acesta cu o temă nouă și captivantă: “Identități în mișcare: explorarea diversității culturale și etnice în Europa Centrală”. Un eveniment cu tradiție în domeniul cinematografiei, festivalul este programat să aibă loc între 16 și 18 iunie. Un eveniment care încurajează dialogul și schimbul de idei prin intermediul artei cinematografice.

Tema “Identități în mișcare” este dedicată promovării diversității și a conexiunilor dintre diferite comunități, cu un program extins de filme și dezbateri. Central European Film Festival are ca scop prezentarea publicului cu o selecție largă de filme și scurtmetraje care să încurajeze discuțiile și să provoace stereotipurile. Prin aceste producții cinematografice, festivalul stimulează conversațiile despre problemele actuale și promovează respectul și toleranța pentru diversitatea culturală și etnică.

Central European Film Festival este un eveniment de prestigiu care s-a desfășurat timp de 10 ani în Mediaș, 5 ani în Timișoara, și mai recent, de 2 ani în București. În fiecare an, festivalul explorează o temă cu impact major asupra lumii contemporane, aducând în prim-plan probleme sociale, politice și culturale relevante.

Anul acesta, Central European Film Festival introduce două secțiuni noi: “Scurtmetraje”, o competiție creativă pentru studenții pasionați de arta filmului, Nokidding și “Panorama”, o selecție de filme europene.

Festivalul găzduiește, de asemenea, o serie de evenimente speciale precum maratonul de filme, un omagiu adus regizorului renumit Radu Gabrea, și “Cine-Party”.

Central European Film Festival este un eveniment care sărbătorește diversitatea și identitățile în mișcare. Vă invităm să faceți parte din acest festival și să vă împărtășiți pasiunea pentru arta filmului, diversitate și dialog intercultural!

Finanțatori Centrul Național al Cinematografiei, Asociația Românii Care Se Ajută

Parteneri: Sheraton Bucharest Hotel, CatchWave, OCN Smarketing, Școala Cunoașterii. 


Contact de presă:

[email protected]